Peptider

Kollagenet har brutits ner!

Kollagenet har här brutits ner i peptider, som är korta kedjor av aminosyror Med  dessa kortare kedjor av aminosyror som huden  mer effektivt klara av att tillgodogöra sig. Det finns stora variationer i hur kollagen processas, och nedbrytningen har betydelse för effekten på huden. Just detta kollagen har i studier visat sig ha väldigt god effekt på hudens utseende och resultatet visar sig främst genom att djupet av rynkor reduceras och huden får ny spänst.

Silke Grane: "Rynkdjupet minskade med 51 procent"

du hittar produkten hos:

Neutral smak

Detta är ett kollagenpulver med neutral smak som kan tillsättas i valfri mat eller dryck. Ett paket består av 28 dagsdoser. Produkten hjälper till att öka hudens elasticitet och ge en slätare hud med mindre veck,rynkor och motverkar även celluliter.

En studie

I en dubbelblind studie där 114 personer deltogvisade det sig att produkten signifikativt reducerade rynkor. Här kan du läsa mer om studien.
Visste du att kollagennivån i kroppen har en stor betydelse för hur slät och stram huden är. Kollagen utgör en stor del av kroppens bindväv, och är därmed en mycket viktig faktor för att stärka hudens struktur och lyster.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *