Peptider

Kollagenet har brutits ner!

Kollagenet har här brutits ner i peptider, som är korta kedjor av aminosyror Med  dessa kortare kedjor av aminosyror som huden  mer effektivt klara av att tillgodogöra sig. Det finns stora variationer i hur kollagen processas, och nedbrytningen har betydelse för effekten på huden. Just detta kollagen har i studier visat sig ha väldigt god effekt på hudens utseende och resultatet visar sig främst genom att djupet av rynkor reduceras och huden får ny spänst.

Silke Grane: "Rynkdjupet minskade med 51 procent"

du hittar produkten hos:

Neutral smak

Detta är ett kollagenpulver med neutral smak som kan tillsättas i valfri mat eller dryck. Ett paket består av 28 dagsdoser. Produkten hjälper till att öka hudens elasticitet och ge en slätare hud med mindre veck,rynkor och motverkar även celluliter.

En studie

I en dubbelblind studie där 114 personer deltogvisade det sig att produkten signifikativt reducerade rynkor. Här kan du läsa mer om studien.
Visste du att kollagennivån i kroppen har en stor betydelse för hur slät och stram huden är. Kollagen utgör en stor del av kroppens bindväv, och är därmed en mycket viktig faktor för att stärka hudens struktur och lyster.

 

Träning

Träna bort dubbelhaka

En film som visar på bra enkla övningar som hjälper dig att få en bättre hållning och även hjälper till att strama upp huden under hakan . Det tar bara 5 minuter att genomföra övningarna. Hur mycket du vill kämpa  mot åldrandet, är upp till dig, men det finns ett par  enkla tips för att bekämpa både de yttre och inre förändringar som är enkla och kommer att få dig att må bättre och se yngre ut. Det finns ingen anledning att känna sig maktlös, när du med lite ansträngning och kanske en natur produkt kan fixa delar av kroppen, som hjälper dig att att upprätthålla ditt ungdomligt utseende.

Get Rid of Double Chin 5 min Express Routine

Åldrande påverkar hyn

En sådan kroppsdel är dubbelhaka , som är ett vanligt problemområde. Videon du är på väg att titta nedan visar 5 enkla övningar som bara tar dig 3-5 minuter dagligen. Du kommer att börja se resultat efter bara en vecka.

Börja träna
Tänk på att ta det lugnt när du börjar med dessa övningar för en snyggare haka. Det är väldigt vanligt att man får en dubbelhaka när man börjar bli äldre, men det går att ändra på utan operation. Vänta inte påbörja dina övningar idag, det tar bara 5 minuter! Övningar som koncentrerar sig på hakan och käkmusklerna kan vara mycket effektiva när det gäller att ta bort din dubbelhaka utan kirurgi. En annan metod för uppstramning av slapp hud är Thermacool som även kallas Thermage. Denna metod nyttjar radiofrekvens teknologi
som kan strama upp huden och även dra ihop den. Denna metod kan även reducera rynkor och djupa hudveck. Denna behandling är kostsam så det är klokast att först testa mer ekonomiska lösningar som ansiktsmasken med guld.

Snart kommer mer inspirerande läsning, på tips för en slätare och yngre hud. Det finns ett par produkter på marknaden idag som verkligen fungerar, dessa kan du läsa mer om på start sidan!

Här kan du läsa mer om att ta bort dubbelhakan.

Du får räkna med att det tar ett par månader innan du ser några större förändringar på din hak siluett, men det går att få fastare och slätare hud under hakan utan ett dyrt ingrepp. vänta inte börja din träning idag. Den bästa träningen är den som blir av!